Pure

Hennep C. Sativa L. (Natuurlijk geteeld) heeft een verscheidenheid aan gezondheids voordelen en helpt bij focus, helderheid, brengt verlichting en ontspant.

"De naam zegt het al, drink het de hele dag. Pure hennepthee".

Hennep C. Sativa L.  Onze hennepthee is samengesteld uit hoogwaardige natuurlijk geteelde bladeren van de hennepplant C. Sativa L. De thee is van nature gedroogd, vrij van gewasbeschermingsmiddelen en pesticiden. De hennep is afkomstig van een boerenfamilie die al meer dan 30 jaar hennep produceert.
De gedroogde hennep bevat een breed scala aan cannabidoïden, terpenen, voedingsstoffen en antioxidanten.  Het lichaam herkent direct de natuurlijke stoffen van de hennepplant en zorgt er daarom voor dat het lichaam hier positief op reageert.
Gekenmerkt door zijn delicate groen-gele kleur, heeft de hennepthee een bladachtige, kruidige lichtzoete smaak en aroma, met een verrassend verleidelijke nasmaak.
De licht verfrissende thee kan verlichting en ontspanning brengen. Hennepthee heeft een verscheidenheid aan voordelen en kan helpen helpen bij focus.